Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gevluchte vrouwelijke arrestant weer achter tralies

Gevluchte vrouwelijke arrestant weer achter tralies

13/01/2022 11:01

Gevluchte vrouwelijke arrestant weer achter tralies

 

PARAMARIBO - Simone G. (38) die, samen met Ancheline B. in de vroege ochtend van nieuwsjaardag, gevlucht was uit het vrouwencellenhuis van de politiepost van Geyersvlijt, is woensdag weer aangehouden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP).

Ancheline B. had zich al uren na de ontsnapping met een advocaat bij de politie aangemeld en was weer ingesloten. Na de nodige speurwerk wist de politie de schuilplaats van Simone G. achterhalen. Ze werd aangehouden op een woonadres aan de Vulcanusstraat te Abra Broki en werd overdragen aan het bureau Geyersvlijt. Zij zit vast op verdenking van diefstal.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina