Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: 3 overleden, 43 besmettingen

Covid-19: 3 overleden, 43 besmettingen

06/12/2021 22:11 - Van onze redactie

Covid-19: 3 overleden, 43 besmettingen

 

PARAMARIBO - Op het dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg staat dat drie personen zijn overleden aan het coronavirus de afgelopen 24 uur. Het aantal dodelijke slachtoffers voor deze maand stijgt daardoor naar zeven. Aan het virus zijn vanaf vorig jaar maart 1.174 patiënten overleden.

De zorgverleners testten 496 personen, van wie 43 postief (8,67 procent) waren. Het aantal besmettingen sinds de uitbraak in maart 2020 staat nu op 51.052. De meeste nieuwe gevallen werden gemeld in Paramaribo: 16. De resterende cases waren in Wanica (7), Nickerie (3), Commewijne (2) en Saramacca (2). De overige dertien gevallen werden geregistreerd onder 'overige'.

Er is niemand genezen verklaard, waardoor het totaal op 29.577 blijft. In de ziekenhuizen zijn 22 patiënten opgenomen, van wie acht op de intensivecareafdelingen. Van de opgenomen burgers zijn vijf volledig gevaccineerd en zijn evenveel niet ingeënt. Van de andere twaalf is de vaccinatiestatus onbekend.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina