Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Makkelijke zege volleybalsters SVV1 op Yelyco

Makkelijke zege volleybalsters SVV1 op Yelyco

04/12/2021 17:31 - John Zaalman

Makkelijke zege volleybalsters SVV1 op Yelyco

 

PARAMARIBO - Het eerste team van de Scholen Volleybalvereniging (SVV) heeft in de meisjes U15-competitie van de Surinaamse Volleybalbond een makkelijke overwinning behaald op Yelyco. Het treffen van zaterdagmorgen in de Ismay van Wilgen Sporthal werd met 2-0 (25-18, 25-11) gewonnen.

Voor Claudius Straal was het meer een oefenpartij. "Mijn speelsters moesten opdrachten uitvoeren. Alleen waren ze bang om de jump serve te doen. Ik ben wel tevreden met de overwinning, maar het kan sowieso beter", aldus de SVV1-coach. Zijn team is al twee jaar bij elkaar in tegenstelling tot dat van tegenhanger Verdy Getrouw. 

Jeslyn Tieni, Rohesia Esseboom, Zefania Codrington, Jadi Anapi en Shomanta de Graven deden hun best voor Yelyco, maar duidelijk was dat ze de technieken nog niet beheersen. Amber Daal, Femke Soerosontono, Kyleigh Tokromo, Tirsa Danoe, Jade Ragman en Cristel Saimo van SVV daarentegen hebben de technieken beter onder controle maar maakten soms onnodige fouten.

Voor Getrouw is belangrijk dat hij lange spelers in het team heeft "en ze houden van volleybal. Het spel zal niet in één dag gaan, maar de skills wordt hen wel aangeleerd. Allemaal spelen volgend jaar nog in de U15-klasse en dat is een pluspunt. We zitten dus goed en aan het einde van de competitie zullen ze er beter inzitten dan nu", aldus Getrouw.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina