Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SVB warming-up toernooi verschoven

SVB warming-up toernooi verschoven

03/12/2021 13:12 - Stan Herewood

SVB warming-up toernooi verschoven

Foto: Pixabay  

PARAMARIBO - In een verklaring, vrijdag uitgegeven door directeur Mitchell Kisoor van de Surinaamse Voetbalbond (SVB), wordt meegedeeld dat de warning-up, ook genoemd het trainingstoernooi, dit weekend niet doorgaat. In plaats van 4 december, zal er op 11 december worden gespeeld.

"Op verzoek van enkele deelnemende clubs is - na intern overleg - besloten het trainingstoernooi om redenen die in de administratieve en voorbereidingssfeer gezocht moeten worden met een week te verschuiven", luidt de verklaring. De deelnemende clubs zijn Inter Moengotapoe, Inter Wanica, Groningen, SNL en Bintang Lahir. Transvaal krijgt de gelegenheid tot en met 4 december om aan de voorwaarden voor deelname te voldoen.

Eerder berichtte de Ware Tijd dat traditionele clubs als Robinhood, Leo Victor en Voorwaarts niet participeren. Ook de Politie Voetbalvrienden en Notch zien af van deelname. Bij deze clubs is de vaccinatiebereid laag, terwijl de strikte voorwaarde is dat teams slechts met volledig gevaccineerde spelers meedoen. Maar ook de onzekerheid en korte voorbereiding worden als redenen aangedragen door coaches en bestuursleden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina