Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Leter's Dixie State mist century in winst

Leter's Dixie State mist century in winst

01/12/2021 04:04 - Terence Oosterwolde

Dancell Leter (14) doelt de bal over Justin Clark (0) van Bethesda University of California.

Dancell Leter (14) doelt de bal over Justin Clark (0) van Bethesda University of California.  

PARAMARIBO - Dixie State University, waar de Surinamer Dancell Leter studeert en basketbalt, heeft dinsdag de tweede overwinning behaald in de NCAA Division I. Het werd nog net geen century tegen de Bethesda University of California: 99-61.

Leter speelde zeventien minuten en eindigde met vier punten, acht rebounds, twee assits en één steal. De forward scoorde één van de twee three-pointers, miste zijn beide veldbaskets en benutte één van de twee vrije worpen. Hij had verder twee turnovers en maakte één fout.

Dixie State University speelt woensdag in de eigen Burns Arena in Saint George opnieuw tegen Bethesda University of California. Trailblazers, dat de voorgaande vier games had verloren, heeft een winst-/verliesstaat van 2-5. Bethesda staat op 1-7.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina