Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Regering stopt met Covid-19-steun

Regering stopt met Covid-19-steun

29/11/2021 14:22 - Van onze redactie

Regering stopt met Covid-19-steun

 

PARAMARIBO - De regering stopt met het geven van financiële steun aan personen en bedrijven die vanwege de coronapandemie inkomsten derven. Vanaf december is de online registratie niet meer mogelijk. De steun wordt gestopt omdat het plafond van het Covid-19-noodfonds is bereikt, schrijft het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken maandag.

Wie nu is geregistreerd en geslecteerd, wordt de komende periode afgehandeld. Daarna stopt de uitbetaling uit het noodfonds. De regering is in februari gestart met het online registreren van individuen en bedrijven die behoefte hebben aan financiële compensatie als gevolg van Covid-19.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina