Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nieuwe Covid-19-maatregelen ook ten nadele van volleybalbond

Nieuwe Covid-19-maatregelen ook ten nadele van volleybalbond

29/11/2021 02:01 - John Zaalman

Nieuwe Covid-19-maatregelen ook ten nadele van volleybalbond

 

PARAMARIBO - "Ik ben ietwat geïrriteerd", laat voorzitter Lionel Blokland van de Surinaamse Volleybalbond (Suvobo) zich ontvallen over de aankondiging van nieuwe Covid-19-maatregelen. Niet alleen de horecasector is kind van de rekening. De Suvobo had zaterdag eindelijk na bijna zeven maanden zijn competitie hervat. Daar komt mogelijk meteen al de klad in.

"Jammer dat dit besluit komt door mensen die zich niet aan maatregelen houden en dat onder meer de sport eronder moet lijden", onderstreept de preses. De Suvobo is mogelijkheden voor een tweede hal aan het bekijken (Walter Amo Sporthal/NGVB of Amos Sporthal), aangezien de wedstrijden voorlopig alleen in de Ismay van Wilgen Sporthal zouden worden afgewerkt.

Blokland: "We hebben wedstrijden op de woensdag, vrijdag en zaterdag die voor half negen en negen uur 's avonds gepland stonden. Deze partijen zullen nu dus simultaan moeten worden gespeeld met wedstrijden die om zeven uur 's avonds beginnen of eerder. Daarvoor zijn twee locaties nodig." Blokland hoopt dat er dispensatie aan de sporters kan worden verleend "want we spelen alleen met gevaccineerden".

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina