Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Percentage besmettingen onder twintig procent

Covid-19: Percentage besmettingen onder twintig procent

25/11/2021 22:20 - Van onze redactie

Covid-19: Percentage besmettingen onder twintig procent

 

PARAMARIBO - Met zevenentwintig nieuwe Covid-19 besmettingen gaat Suriname steeds meer richting einde van de vierde coronagolf. Vandaag viel ook geen dode te betreuren.

In totaal zijn 165 burgers gaan testen op het Covid-19 virus, van wie 138 een negatief testresultaat kregen. Dat wil dus zeggen dat 16,75 procent besmet bleek te zijn. Suriname staat op een totaal van 50.656 positieve gevallen sinds maart 2020.

Volgens het dashboard op de BOG-website (https://bogsuriname.com/dashboard/) is het reproductiegetal, de 'r', 0,74. Voor deze maand blijft het aantal doden dus op 65, terwijl sinds de uitbraak van het coronavirus in maart 2020 er 1.158 mensen zijn overleden door de besmettelijke ziekte.

In de ziekenhuizen zijn er totaal dertig personen met het coronavirus opgenomen, van wie twaalf zijn op de intensivecareafdelingen. Twee burgers werden genezen verklaard, wat dat totaal bracht op 29.563.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina