Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ghetto Crew: 'Wis alle negativiteit uit je leven'

Ghetto Crew: 'Wis alle negativiteit uit je leven'

24/11/2021 20:20 - Shanavon Arsomedjo

Sneesje en Seky van Ghetto Crew zijn terug met een nieuwe song en dansstijl.

Sneesje en Seky van Ghetto Crew zijn terug met een nieuwe song en dansstijl.  

PARAMARIBO - "Als iets niet lukt of als je met iets zit, probeer dat te vergeten en kijk naar de positieve kant van het leven." Dat is de boodschap die Sneesje en Seky van Ghetto Crew meegeven in hun nieuwe song 'Wis'. Vooral in deze moeilijke periode – de Covid-19-pandemie in combinatie met de huidige economische situatie - wil het duo duidelijk maken dat mensen niet moeten stressen om zaken die niet lukken.

Het nummer is geschreven door Sneesje. "Problemen zullen er altijd zijn, maar wij moeten ze van ons af weten te zetten. We moeten doorgaan en nooit opgeven", meent het duo. 'Wis' is een lied dat niet alleen leert om naar de positieve kant van het leven te kijken, het zorgt ook voor genot. "Want de dansstijl die hiervoor is bedacht, is heel mooi en zorgt voor entertainment."

Zoals de artiesten het zelf uitleggen: "Je zakt door je benen en je maakt een beweging alsof je iets wegveegt. Je 'wist' dus alles wat je hindert en je geniet van deze nieuwe dansstijl. Al swingend en zingend veeg je je problemen uit de weg. Je ontstresst en kan vrolijk verder met je leven."

Sneesje en Seky zijn heel enthousiast over het nummer en garanderen dat iedereen zal meedoen aan deze nieuwe dansstijl. "Mensen zullen ervan houden. Geloof me, want als we met iets komen, is het altijd top", aldus de twee zangers.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina