Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dakloze voetganger dodelijk aangereden

Dakloze voetganger dodelijk aangereden

23/11/2021 15:48 - Van onze redactie

Dakloze voetganger dodelijk aangereden

 

PARAMARIBO - Een voetganger die een dakloos bestaan leed en van wie de persoonsgegevens onbekend zijn, is maandagavond dodelijk aangereden aan de Anton Dragtenweg door een personenauto, die werd bestuurd door de 88-jarige A.R. Het is vooralsnog onduidelijk hoe de aanrijding, ter hoogte van de Powisistraat, heeft plaatsgevonden. Dit meldt de politie.

Voorlopig onderzoek wijst uit dat zowel de voetganger als de autobestuurder zich over de Anton Dragtenweg begaven. Beiden kwamen vanuit Leonsberg en gingen richting de Bonistraat.

De afdeling Digitale Recherche zal aan de hand van camerabeelden het technisch onderzoek verrichten in samenwerking met de afdeling Forensische Opsporing. In verband hiermee is het lichaam van de voetganger in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina