Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zijspiegeldief verwond met houwer na achtervolging

Zijspiegeldief verwond met houwer na achtervolging

22/11/2021 23:16 - Van onze redactie

Politie Lelydorp houdt verdachten diefstal autozijspiegels aan

 

PARAMARIBO - Een man die ervan verdacht wordt autozijspiegels te hebben gestolen, is na een achtervolging door de eigenaar verwond met een houwer aan zijn been. Hij maakte deel uit van een vijftal dat daarvoor de zijspiegels van een auto in Paramaribo-Noord zou hebben verwijderd. De verdachten verlieten de plek in een gereedstaande auto, waarna ze werden achternagezeten door de benadeelde en een familielid.

Ter hoogte van het ressort Lelydorp reden de zijspiegeldieven tegen een schutting aan staat op de website van de politie. De benadeelde beschadigde vervolgens met een scherp voorwerp de vluchtauto. Eén van de mannen liep hierbij een kapverwonding op aan zijn been. Na medisch behandeld te zijn is hij met de overige verdachten ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

De gestolen zijspiegels zijn teruggevonden in de vluchtauto. Verder werden ook nog aangetroffen een hoeveelheid drugs en een fijnweger. Deze werden evenals het voertuig in beslag genomen. De verdachten zijn overgedragen aan de recherche van regio Midden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het vijftal ingesloten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina