Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Guyanees doodgeschoten te Bilawatra

Guyanees doodgeschoten te Bilawatra

17/11/2021 20:30 - Samuel Wens

Guyanees doodgeschoten te Bilawatra

 

BOVEN-SARAMACCA - "Hij heeft jaren in het dorp gewoond en was deel van ons geworden." Een vrouw van middelbare leeftijd kan nog steeds niet bevatten dat 'Big Man' er niet meer is. De 64-jarige Guyanees werd dinsdag te Bilawatra, omgeving Nieuw Jacobkondre in het bestuursressort Boven-Saramacca, doodgeschoten.

De dader, die niet van de plek is, vluchtte het bos in en is voortvluchtig. Districtscommissaris Walter Bonjaski van Sipaliwini (ressort Boven-Coppename) zegt tegen de Ware Tijd dat de man intussen vanuit zijn schuilplaats telefonisch contact heeft gehad met een districtsraadslid. Hij is bereid zich over te geven aan de politie.

Het fatale schietincident vond dinsdag plaats. De dader schoot met een jachtgeweer met afgezaagde loop op het slachtoffer. Het is de dorpelingen niet bekend wat de aanleiding is van de schietpartij. Bonjaski zegt dat het lijk van 'Big Man' dinsdagavond laat door de politie van Brownsweg is opgehaald en vervolgens is overgebracht naar Paramaribo.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina