Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Militair schiet op leerkracht en haar buurman

Militair schiet op leerkracht en haar buurman

13/11/2021 14:43 - Van onze redactie

Hulpverleners ontfermen zich over de zwaargewonde leerkracht.

Hulpverleners ontfermen zich over de zwaargewonde leerkracht. Foto: Anthony Janki  

WANICA - De 42-jarige militair Livio H. heeft met een vuistvuurwapen op een leerkracht en haar buurman geschoten. Beide slachtoffers zijn gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De 48-jarige leerkracht werd geraakt in het hoofd, de hals en armen. De 65-jarige buurman, die op het geluid van de schoten was afgegaan, in zijn knie.

Nadat de gealarmeerde politie een zoekactie op touw zette, werd de nog gewapende militair enkele straten verderop aangehouden. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Militaire Politie. Over het motief is nog niets bekend.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina