Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 43-jarige man doodgeschoten

43-jarige man doodgeschoten

10/11/2021 15:44 - Van onze redactie

Bij aankomst van de ambulance bleek het slachtoffer Humphrey Kentie al te zijn overleden.

Bij aankomst van de ambulance bleek het slachtoffer Humphrey Kentie al te zijn overleden. Foto: dWT  

PARAMARIBO - Humphrey 'Biga' Kentie heeft woensdagochtend rond zeven uur het leven gelaten nadat hij op zijn erf aan de Carnioolstraat werd overvallen door drie gewapende en gemaskerde mannen. De 43-jarige man werd in zijn benen geschoten. Bij aankomst van de ambulance was het slachtoffer al dood.

Kentie stond op het punt om naar het werk te gaan toen hij bij zijn voertuig werd verrast door de belagers. Het blijkt dat de overvallers zich schuil hadden gehouden in een onbewoonde woning tegenover het huis van Kentie.

Nadat hij werd beschoten, vertrokken de rovers met zijn wagen. Ze reden in de richting van de Martin Luther Kingweg. De politie heeft drie hulzen ter plaatse aangetroffen en in beslag genomen. Op het ontzielde lichaam zal sectie worden verricht. Het verdere onderzoek is overgedragen aan Kapitale Delicten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina