Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tjon En Fa vs Helal in achtste finales sprint

Tjon En Fa vs Helal in achtste finales sprint

23/10/2021 09:11 - Terence Oosterwolde

Tjon En Fa vs Helal in achtste finales sprint

Foto: World Cycling Centre  

PARAMARIBO - Door de Colombiaan Juan David Ochoa Henao te verslaan, heeft Jaïr Tjon En Fa zich zaterdagochtend geplaatst voor de achtste finales van de 200 meter sprint. Zijn volgende tegenstander op de wereldkampioenschappen baanwielrennen in Roubaix wordt de Fransman Rayan Helal.

Tjon En Fa rekende in de knock-outrace van de zestiende finales makkelijk af met Ochoa Henao. Daarmee had hij zijn plek in de volgende ronde veiliggesteld. Ook Mateusz Rudyk, Jeffrey Hoogland, Stefan Boetticher, Helal, Daniël Rochna, Muhammad Shah Firdaus Sahrom, Nick Wammes, Anton Hoehne, Kento Yamasaki, Joseph Truman en Hamisch Turnbull wonnen hun 'single elimination'-race.

Uitslag Zestiende Finales Jaïr

In de achtste finales krijgen ze gezelschap van titelverdediger Harrie Lavreysen, Nicholas Paul, Mikhail Iakovlev en Sébastien Vigier, die zich rechtstreeks voor deze fase hadden geplaatst door in de kwalificatie als topvier te eindigen. Lavreysen treft Turnbull, Paul komt uit tegen Truman, Iakovlev staat tegenover Yamasaki, terwijl Vigier is gekoppeld aan Hoehne. Hoogland, die op de vorige WK zilver pakte, neemt het op tegen Sahrom. Ook in de achtste finales geldt het knock-outsysteem.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina