Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Telesur past tarieven met 24 procent aan

Telesur past tarieven met 24 procent aan

21/10/2021 11:07 - Van onze redactie

Telesur past tarieven met 24 procent aan

 

PARAMARIBO - Telesur gaat de bedrijfsverbindingen zoals data-internet en VPN met 24 procent aanpassen. Het bedrijf heeft van de overheid toestemming gekregen om vanaf 1 november zijn diensten tegen marktconforme tarieven aan te bieden. In een persbericht donderdagochtend verstuurt door de Communicatiedienst Suriname wordt aangegeven dat de prijsaanpassingen voor vast breedband internet zodanig zijn dat het dragelijk is voor de samenleving maar ook bedrijfseconomisch verantwoord.

Breedbandinternet

Telesur stelt dat door deze aanpassing "een goede prijs-kwaliteit-verhouding is gegarandeerd in de dienstverlening zowel kwalitatief als kwantitatief". Het bedrijf vindt dat het ondanks de prijsaanpassing met zijn tarieven "het meest aantrekkelijke in de markt" blijft.

Telesur zegt dat het in de afgelopen maanden - na goed overleg met de regering - rekening heeft gehouden met de gevolgen van de financiële crisis en de Covid-19-pandemie op de samenleving. "Wij hebben als bedrijf de gevolgen hiervan geabsorbeerd door niet marktconforme tarieven aan te bieden. Echter, dit kan dit niet langer worden voortgezet worden en zijn wij genoodzaakt tot de tariefaanpassingen over te gaan om de continuïteit van de dienstverlening te garanderen."

Vaste Telefonie En Mobiel Internet

Telesur zegt samen met de eigenaar te hebben gewerkt aan oplossingsmodellen die zowel bedrijfseconomisch verantwoord als sociaal-maatschappelijk dragelijk zijn. Het bedrijf zal de nodige stappen zetten om verder te werken aan het veiligstellen van de digitale toekomst van Suriname. "Wij streven ernaar binnenkort nóg hogere internetsnelheden aan te bieden afgestemd op de groeiende behoefte van onze klanten", aldus Telesur.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina