Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Shaq.sr in Nederland voor muzikale samenwerkingen

Shaq.sr in Nederland voor muzikale samenwerkingen

21/10/2021 19:45 - Shanavon Arsomedjo

Shaq.sr zal tijdens zijn verblijf in Europa studiosessies hebben in Nederland en België.

Shaq.sr zal tijdens zijn verblijf in Europa studiosessies hebben in Nederland en België. Foto: collectie Shaq.sr  

PARAMARIBO - Shaq.sr is al een week in Nederland voor muzikale samenwerkingen en meetings met 'belangrijke schakels'. Los daarvan is hij er ook om tijd door te brengen met zijn familie. Vooral zijn moeder, jongere zus en nicht heeft hij erg gemist.

Shaq.sr had al veel eerder naar Nederland moeten afreizen, maar de Covid-19-situatie gooide roet in het weten. Hoewel hij er in eerste instantie voor een maand is, zou hij kunnen verlengen als er mooie samenwerkingen voortvloeien uit zijn verblijf.

De artiest heeft studiosessies met verschillende artiesten en producenten in zowel Nederland als België. Het gaat om afspraken voor samenwerkingen die hij zelf heeft kunnen regelen als afspraken die door Music Steroidz voor hem zijn gemaakt. "Dit is nog de beginfase. Ik ben er pas een week, dus zou het niet knap zijn om nu al alles te verklappen", zegt hij.

Onlangs bracht Shaq.sr zijn Afro ep 'Pakisei' uit. Hij klinkt in deze song totaal anders dan wat zijn fans van hem gewend zijn. Na zijn bezoek aan Europa belooft hij weer anders terug te komen. Hij doelt daarbij op andere inzichten, een 'gekke' samenwerking of groot nieuws. "We zijn bezig, dus kan het alle kanten opgaan."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina