Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Autobestuurder sterft na verkeersongeval

Autobestuurder sterft na verkeersongeval

20/10/2021 17:14 - Van onze redactie

Autobestuurder sterft na verkeersongeval

 

PARAMARIBO - Tushand Somai heeft een verkeersongeval in de Palingstraat in district Nickerie maandagavond niet overleefd. De 27-jarige autobestuurder, die met zeer hoge snelheid reed, verloor de controle over het stuur en raakte met zijn voertuig van de weg. Daarbij botste de wagen op de linkerberm tegen een elektriciteitsmast, die in tweeën brak, voordat de auto deels in de goot belandde.

De politie van Nieuw-Nickerie riep de hulp van de brandweer in om het verkeersslachtoffer, dat bekneld zat, uit het voertuig te halen. Door de klap was Somai deels uit het voertuig en had hij zware verwondingen aan zijn voorhoofd, neus, oren en ogen. De man, die in het bezit was van een geldig rijbewijs, overleed ter plaatse. Zijn ontzielde lichaam is afgestaan aan de nabestaanden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina