Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Negenjarig meisje dodelijk getroffen door bliksem

Negenjarig meisje dodelijk getroffen door bliksem

19/10/2021 09:03 - Van onze redactie

Negenjarig meisje dodelijk getroffen door bliksem

 

PARAMARIBO - De 9-jarige Jaideny van Favery is dodelijk getroffen door blikseminslag te Pikin Saron in het district Para. Het voorval deed zich zondagmiddag voor, meldt de politie. Volgens verklaring van de moeder was het meisje in de regen gaan baden. Plotseling begon het hevig te bliksemen, wat tot in huis voelbaar was. De moeder rende naar buiten om haar dochtertje naar binnen te roepen maar zag haar door de knieën zakken.

Per eigen gelegenheid bracht zij het bewusteloze kind naar de RGD-poli te Pikin Saron. Daar kreeg de moeder van dienstdoende arts te horen dat haar kind overleden was. De poli meldde daarna telefonisch melding daarvan bij politie van het bureau.

Afgelopen zondagmiddag had het flink geregend gecombineerd met onweer. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het lichaam van Jaideny door de politie afgestaan aan de nabestaanden. Aldus het politiebericht.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina