Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ernstig schietincident Cocobiacoweg

Ernstig schietincident Cocobiacoweg

15/10/2021 03:10 - Van onze redactie

De ambulance waarmee Benjamin V. is afgevoerd.

De ambulance waarmee Benjamin V. is afgevoerd. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Aan de Reginalaan heeft zich woensdagmiddag een ernstig schietincident voorgedaan. Daarbij werd Benjamin V. voor een winkel beschoten door een man, die in gezelschap was van twee anderen. Nadat de schoten gelost waren begaven ze zich naar een Toyota Mark X en reden weg.

Benjamin V., die zich op de hoek van de Reginalaan en Cocobiacoweg bevond, haastte zich na het schietincident bloedend naar zijn huis op enkele meters afstand van waar hij stond. De politie werd gealarmeerd en arriveerde snel ter plaatste, waarna een onderzoek werd ingesteld.

Benjamin V. werd naar het ziekenhuis afgevoerd. Het vluchtvoertuig van het drietal is enkele uren na het incident onbeheerd op een adres in de buurt Tammenga aangetroffen en in beslag genomen. De verdachten zijn voortvluchtig.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina