Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nederlandse stichting schenkt SWU fiets

Nederlandse stichting schenkt SWU fiets

27/09/2021 18:28 - Marinio Balsemhof

Nederlandse stichting schenkt SWU fiets

 

PARAMARIBO - De Nederlandse stichting ShivShakti uit Zevenaar, Nederland heeft een fiets en enkele attributen geschonken aan de Surinaamse Wielrenunie (SWU). De spullen werden door Orlando Gobardhan overgedragen aan de bond. Het bestuur is erg blij met het gebaar.

De SWU weet nog niet precies wat zij met de fiets zal doen. "Ik denk dat het naar een renner of club zal gaan. Natuurlijk zullen we moeten kijken of deze renner of club het wel goed zal besteden, want het is meerdere malen voorgekomen dat fietsen die zijn gedoneerd aan clubs of renners werden verkocht of dat de renners stopten met de sport", zegt bestuurslid Earl van Wilgen.

Het gaat niet om een nieuwe fiets, maar hij benadrukt dat het rijwiel in heel goede staat verkeert. Het behoorde volgens hem toe aan een dochter van iemand van de stichting. Van Wilgen hoopt dat nog meer donateurs zich zullen melden, omdat de SWU en de wielrengemeenschap tal van spullen ontberen. "En om de wielrensport te kunnen ontwikkelen is er goed materiaal nodig", maakt hij duidelijk. "Wielrenspullen zijn duur en elke geste is welkom."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina