Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bromfietser overleden

Bromfietser overleden

24/09/2021 19:07 - Van onze redactie

Bromfietser overleden

 

MEERZORG - De 57-jarige Bidjaikoemar Ghisiawan is de zestigste verkeersdode van dit jaar. De bromfietser overleed donderdagmiddag rond drie uur na een aanrijding met een vrachtwagen op de kruising van de Mangrey- en de Oost-Westverbinding in district Commewijne.

Beide bestuurders reden over de Oost-Westverbinding in de richting van het oud-veerplein. Op de kruising beschreef de 46-jarige vrachtwagenchauffeur een linkse bocht in de Mangreyweg zonder voorrang te verlenen aan Ghisiawan. Bij aankomst van de politie van Meerzorg was het slachtoffer al overleden.

Het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur is ingevorderd. De bestuurder was niet dronken. Na te zijn voorgeleid werd hij heengezonden. Het ontzielde lichaam van Ghisiawan is voor obductie in beslaggenomen. De vrachtwagen en de bromfiets zullen worden herkeurd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina