Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 1-jarig jongetje sterft door verstikking

1-jarig jongetje sterft door verstikking

24/09/2021 19:52 - Van onze redactie

1-jarig jongetje sterft door verstikking

 

PARAMARIBO - Sion Tamka is donderdag waarschijnlijk door verstikking om het leven gekomen. De eenjarige jongen werd roerloos door zijn oma aangetroffen in een gesloten auto. Hulp op de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo mocht niet baten.

Vermoed wordt dat de jongen op een onbewaakt moment in de auto moet zijn gegaan en het portier niet meer kon openen. Sion was met twee anderen kinderen buiten aan het spelen. De grootmoeder was thuis met totaal vijf kleinkinderen; twee waren binnen.

Op gegeven moment gingen twee van de kinderen die buiten speelden naar binnen. Toen de grootmoeder merkte dat Sion er niet bij was, ging zij samen met de andere kleinkinderen naar hem op zoek. Hij werd roerloos aangetroffen in de wagen die potdicht was.

Nadat de melding van een bewusteloos kind in een voertuig bij het Command Center binnenkwam, werd de politie van Latour erop uitgestuurd. Onderweg kwamen de agenten de familieleden tegen die op weg waren naar de SEH. De politie begeleidde hen verder. Op de SEH verleenden de artsen eerste hulp, maar zonder resultaat. Het ontzielde lichaam is afgestaan aan de nabestaanden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina