Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Stijging slaagpercentage vwo/havo

Stijging slaagpercentage vwo/havo

22/09/2021 15:13 - Van onze redactie

Stijging slaagpercentage vwo/havo

 

PARAMARIBO - Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (OWC) heeft woensdag gemeld dat het slaagpercentage van vwo- en havo-scholen een stijging vertoont in vergelijking met vorig jaar. De vwo-scholen leverden 81 procent geslaagden en havo-scholen 72,5 procent.

Het gaat om de resultaten van de eerste en tweede ronde van het eindexamen van de VOS-scholen. Vorig schooljaar slaagde 72,3 procent van de vwo-leerlingen en 71,6 procent van de havo-studenten. De Scholengemeenschap Nickerie had na de tweede examenronde 100 procent geslaagden.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina