Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Orkaan gaat doelen bereiken door te ‘Activeren’

Orkaan gaat doelen bereiken door te ‘Activeren’

21/09/2021 18:19 - Shanavon Arsomedjo

Orkaan gaat doelen bereiken door te ‘Activeren’

Foto: collectie Orkaan  

PARAMARIBO - “Om je doelen te verwezenlijken, moet je hard werken en niet opgeven.” Dit zijn woorden van Orkaan, die onlangs een ep, getiteld ‘ Activeren 1.0’ heeft uitgebracht. Het eerste nummer vertelt het verhaal achter zijn ep. 'Activeren' is het werkzaam maken van iets en symboliseert de drive en het doorzettingsvermogen (in het leven). “We moeten nu in beweging komen, vaart erachter zetten, zodat we de winst kunnen tellen.”

De artiest heeft op de extended play zijn levensstappen bezongen die hij heeft moeten zetten om uiteindelijk te komen tot zijn doel. "Ik heb voor deze volgorde gekozen - beginnend met 'Activeren' en 'Pressure' en eindigen met 'Halen' - om de luisteraar te inspireren om in actie komen, het meeste uit zichzelf te halen en doelen te verwezenlijken." In totaal staan er acht tracks op de ep, waaronder ook 'VV', 'Hoes', 'What's Good', 'Pull Up', en als bonustrack 'Big Steppa'. De ep is op alle onlineplatformen, zoals Spotify, Deezer, YouTube en Apple Music te beluisteren.

Voor de lancering van de ep bracht Orkaan de song 'Halen' uit, die gaat over het hosselen op straat, de slapeloze nachten die daarbij horen en de veerkracht van het gelijk weer opstaan na een val. "We moeten doorgaan tot we de top bereikt hebben. Doordat Covid-19 veel heeft veranderd in ons leven, is de push om door te zetten en niet op te geven nu nog meer nodig." Orkaan heeft aan deze song gewerkt met Del en Shaq.sr.-.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina