Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Diefstal om te kunnen gokken

Diefstal om te kunnen gokken

18/09/2021 11:25 - Van onze redactie

Diefstal om te kunnen gokken

 

PARAMARIBO - De 47-jarige Tjitrawatie T. is donderdag voor diefstal aangehouden. Een benadeelde deed eerder op die dag aangifte van ontvreemding van een groot geldbedrag in US dollar en euro. Hij vermoedde dat de daders tussen zijn personeel zaten.

Na uitgewerkte informatie werden inderdaad twee personeelsleden door de politie aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Een van hen, Tjitrawatie, bekende het strafbare feit te hebben gepleegd. Zij verklaarde de geldbedragen op verschillende momenten uit de woning te hebben weggenomen. Het geld heeft ze besteed aan gokken en een deel dat ze gewonnen had, gaf ze in bewaring aan haar zoon.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de vrouw door de politie ingesloten, terwijl het ander personeelslid na verhoor is heengezonden. De zoon meldde zich een dag later bij de politie en overhandigde dat deel van het geld dat hij bij zich had aan de autoriteiten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina