Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Geen bijbetaling meer voor verzekerden

SZF bereikt akkoord met laboratoria

14/09/2021 20:06 - Van onze redactie

SZF bereikt akkoord met laboratoria

 

PARAMARIBO - Burgers die verzekerd zijn bij het Staatsziekenfonds (SZF) kunnen vanaf woensdag weer zonder bijbetaling terecht bij Health Control, MyLab en MediLab. Het SZF heeft dinsdagavond bekendgemaakt dat er een akkoord is bereikt met de laboratoria.

Verzekerden waren de dupe geworden van de impasse tussen het SZF en de laboratoria en moesten daardoor, ondanks hun garantiebrief, bijbetalen. Dat behoort vanaf woensdag tot het verleden. "Het SZF biedt zijn verontschuldiging aan voor het ongerief dat u als SZF-verzekerde in de afgelopen periode heeft ervaren", aldus de directie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina