Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Double-O heeft metamorfose ondergaan

Double-O heeft metamorfose ondergaan

10/09/2021 16:03 - Shanavon Arsomedjo

Double-O heeft metamorfose ondergaan

Double O is nu net een beetje anders. Foto: Collectie Double O  

PARAMARIBO - Eén van de veranderingen die bij Double-O heeft plaatsgevonden, is dat hij een flink aantal kilo’s is aangekomen. Dit komt doordat hij zijn kook- en bakvaardigheden tijdens de vele lockdowns is gaan ontwikkelen. Ook heeft hij kunnen werken aan zijn karakter. “Elk mens hoort aan zelfreflectie te doen en dat heb ik gedaan de afgelopen periode. Mentale groei is één van de belangrijkste aspecten van het leven.”

Een rups moet een metamorfose ondergaan om uiteindelijk een mooie vlinder te worden, meent de artiest. Het feit dat hij als mens positieve veranderingen heeft doorstaan, laat hij horen op zijn gelijknamige debuut-ep 'Metamorfose', die hij vorige maand uitbracht.

Dit album bestaat uit vijf nummers, waaronder 'Grinden', 'Metamorfose', 'Type', 'Wenk ie' en 'Ik wil'. Op de ep komen ook features voor van Lanteetjuh, Shaq.sr, Fenomeen, Dreuqz, Asev, Wally en Historex De opnames, mix en master zijn gedaan door Missy D van Synergy Music. Dit project is een voorproefje van wat Double-O allemaal kan. Aangezien hij sonisch is gegroeid, zal zijn muziek beter klinken, hetgeen tot uiting komt op zijn debuutalbum, dat het vervolg is op deze ep.-.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina