Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • D.Flexx flext op freestyles

D.Flexx flext op freestyles

10/09/2021 03:00 - Shanavon Arsomedjo

D.Flexx flext op freestyles

 

PARAMARIBO - D. Flexx brengt voorlopig alleen freestyles uit, omdat dit beter voor hem werkt. “Een officieel lied vergt meer tijd en energie om te lanceren. Voor een freestyle hoef je geen planning te maken, je kunt deze uitbrengen wanneer je wil.”

Een maand geleden bracht de artiest samen met Zulu de 'Beatbox Freestyle' uit. Toen deze de freestyle van D. Flexx hoorde, wilde hij meteen een vers erbij doen. "De energie tussen ons is precies wat die moet zijn. Hij is één van mijn boys, waarmee ik de rapgame kan veroveren, dus waarom zou ik nee zeggen", spreekt D. Flexx zijn tevredenheid uit over de samenwerking. "Ik ben een beetje aan het spelen, dus zullen er vaker freestyles uitkomen", zegt hij.

"Het wordt zeker niet gemakkelijk voor andere rappers, maar wel gezond voor de rapgame", waarschuwt hij. D. Flexx zegt sinds kort weer een beetje actief te zijn op muzikaal gebied. Na zijn song 'Adidas sokken', leverde hij een bijdrage aan het Music Steroidz-album 'Het Akkoord'. Omdat hij niet met rust werd gelaten en er steeds aan hem werd gevraagd waar hij bleef met nieuwe muziek, besloot hij terug te komen en zich te bewijzen.

"Ik ben al heel lang in de game, maar heb nog niet bewezen uit welk hout ik gesneden ben." Binnenkort komt de artiest weer met een freestyle, maar daar wil hij nog niets over zeggen.-.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina