Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bryan B wint 50.000 euro in 'Beat Me'

'Reis naar overwinning was niet makkelijk'

06/09/2021 00:00 - Audry Wajwakana

Bryan Bijlhout met de winnaarscheque van 50.000 euro nadat hij 'Beat Me, The Five Knock-Outs' op zijn naam schreef.

Bryan Bijlhout met de winnaarscheque van 50.000 euro nadat hij 'Beat Me, The Five Knock-Outs' op zijn naam schreef. Foto: FB Bryan B Bijlhout  

PARAMARIBO - "Dat ik gewonnen heb, betekent heel veel voor mij. Wat men er ook over zegt, I don't care. Probeer het eens na te doen." De negatieve reacties op social media over de 50.000 euro, die Bryan Bijlhout zaterdagavond bij het Nederlandse televisieprogramma 'Beat me: The Five Knock-Outs' heeft gewonnen, laten hem koud. "Mijn werk doe ik uit liefde voor en met mijn fans, altijd voor en met Suriname. De rest is BS!" aldus Bryan B tegenover de Ware Tijd.

De zanger werd benaderd voor het nieuwe tv-programma, maar hapte niet gelijk toe. Hij was er namelijk niet echt meer in geïnteresseerd om nog een talentenshow in Nederland te doen. In 2012 won hij de talentenjacht 'The Winner is...' op SBS6 en ontving hij één miljoen euro. Daarvoor (2011) en daarna (2018/2019) participeerde hij in The Voice of Holland (seizoen 2).

De prijzenpot van 'Beat Me' klonk voor hem wel leuk, vooral omdat door Covid-19 artiesten niet zoals normaal kunnen verdienen met optredens. Omdat hij besefte dat hij door mee te doen meer exposure zou krijgen, ging hij na drie dagen overstag. "Maar de reis naar de overwinning was niet makkelijk, omdat niemand mij durfde uit te dagen", vervolgt de zanger. Vier van de zes shows kwam hij als laatste op en kreeg hij vaak de sterksten tegenover zich.

'Beat Me: The Five Knock-Outs' is een zangwedstrijd waarin duels worden gezongen. Elke uitdager kiest zelf één van de winnaars van de week ervoor. Weigeren is geen optie. Beide kandidaten treden vervolgens op om de winst binnen te halen. Bijlhout kwam bij de vierde show bij. Bij het behalen van zes rondes krijgt de winnaar de hoofdprijs 50.000 euro.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina