Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vitamine-infuus als quick fix

Vitamine-infuus als quick fix

04/08/2021 22:08 - Audry Wajwakana

Anti-aging arts Soeresh Gobardhan.

Anti-aging arts Soeresh Gobardhan. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Het zou de perfecte opkikker zijn om er weer hard tegenaan te gaan. Een vitamine-infuusbehandeling van een half uur tot drie kwartier. Echter, volgens anti-aging arts Soeresh Gobardhan, die ook vitamine-infuus in zijn kliniek toepast, biedt het gebruik hiervan geen duurzaam en effectief resultaat zonder de zogenaamde vijf kanalen van de mens mee te nemen.

De vijf kanalen zijn het mentale (verstand, opleiding, intelligentie), materiële (geld, bezittingen), emotionele/sociale (verwerkte en niet verwerkte emoties, sociaal leven, gezin, vrienden), lichaam (eetpatroon, bewegen, verzorging) en spirituele (niet alleen yoga en meditatie, geloof in God, maar ook kunst, natuur, sport). "De mens ontvangt op elk moment van de dag positieve en negatieve triggers uit zijn omgeving: politiek-sociaal, privé en werkomgeving. Die prikkels worden opgevangen door de vijf kanalen, die samenwerken en bepalen hoe je mindset (gemoedstoestand) gaat zijn", legt de arts uit.

Als de persoon bewust is hoe de mens functioneert aan de hand van de vijf kanalen, is er volgens de arts niets aan de hand. "Maar als je het niet begrijpt ga je dingen doen los van elkaar. Een slechte emotie gaat je steeds stuwen naar die slechte focus. En dan blijf je in die vicieuze cirkel. Mensen die niet bewust zijn over de vijf kanalen, grijpen dan naar die 'quick fix' om weer plezier te krijgen. Eén daarvan is het vitamine-infuus."

Hoewel hij aangeeft dat zo een therapie niet slecht is, maar ook niet erg goedkoop, kiest hij voor een duurzaam resultaat door mensen bewust te maken van hoe een mens functioneert aan de hand van de vijf kanalen die hij heeft geïdentificeerd. Gobardhan is al ruim 34 jaar algemeen arts en heeft zich vanaf de jaren negentig verdiept in anti-age, pijnbehandelingen en hoe de mindset van de mens werkt. Door zijn kennis hierover heeft hij het model 'Dr. Gobardhan People Care' ontwikkeld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina