Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Terence Gonesh commercieel directeur Surichange Bank

Terence Gonesh commercieel directeur Surichange Bank

01/08/2021 08:08 - Van onze redactie

Terence Gonesh, commercieel directeur en waarnemend CEO van de Surichange Bank.

Terence Gonesh, commercieel directeur en waarnemend CEO van de Surichange Bank. Foto: Surichange Bank  

PARAMARIBO - Herman Vijzelman, Chief Executive Officer van de Surichange Bank, is met pensioen. Na twee jaar de bank te hebben geleid, deed hij op 15 juli een stap terug. De functie van CEO wordt waargenomen door Terence Gonesh, die ook is benoemd tot commercieel directeur. De directie en raad van commissarissen hebben de personele wijzigingen zaterdag gemeld.

In een persbericht wordt aangegeven dat Gonesh "met volledige ondersteuning van de raad van commissarissen en de aandeelhouders van de bank én met goedkeuring van de Centrale Bank van Suriname" is benoemd in de nieuwe functie. Hij is geen onbekende in het Surinaamse bankwezen en heeft jarenlange kennis en ervaring opgedaan bij zowel Nederlandse als lokale banken, schrijft de financiële instelling. "Wij hebben er daarom alle vertrouwen in dat hij een wezenlijke bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van de Surichange Bank."

De nieuwe commercieel directeur moet zich toeleggen op de institutionele versterking en de structurele versterking van de marktpositie van de bank. In dat kader is er een nieuw strategisch meerjarenplan opgesteld, dat zal worden uitgevoerd. De bank zal worden gemoderniseerd in lijn met de behoefte van de markt. "Dienstbaarheid aan de klanten en uitbreiding van het dienstenpakket aan lokale klanten en de diaspora zullen centraal staan", aldus directie en rvc van de Surichange Bank.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen