Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • IV-behandelingen binnenkort mogelijk in Suriname

IV-behandelingen binnenkort mogelijk in Suriname

25/07/2021 11:11 - Audry Wajwakana

Initiatiefnemer Gillian van Exel (l) en medical director Shawn Moestar.

Initiatiefnemer Gillian van Exel (l) en medical director Shawn Moestar. Foto: Audry Wajwakana  

PARAMARIBO - Reviv Wellness Spa biedt al ruim tien jaar IV-behandelingen en vitamine-injecties aan in de Verenigde Staten. Van daaruit werden de vleugels uitgeslagen naar negentig locaties, waaronder ook Suriname vanaf 29 juli. De Reviv Suriname-kliniek is een initiatief van onderneemster Gillian van Exel, die zeven jaar geleden kennismaakte met een IV-therapie na een burn-out tijdens een conventie in het buitenland.

Van Exel vertelt dat zakenrelaties haar adviseerden om een IV-therapiedrip te proberen. "Ik gaf het een kans en ik voelde me beter. Mijn burn-outgevoel was helemaal weg", deelt ze haar ervaring. De onderneemster realiseerde zich gelijk dat er meer mensen een soortgelijke ervaring als haar zullen hebben. "We stoten zo hard in het leven zonder erbij stil te staan wat we ons lichaam van binnen geven. Ik gun mensen die hard werken ook één van deze behandelingen om het immuunsysteem van het lichaam te versterken."

Elk mens wil ziek worden of zijn voorkomen, maar door de druk van het leven komen burgers er niet altijd aan toe om er een gezonde leefstijl op na te houden. Pas als de symptomen zich uiten in stress, slapeloosheid, vermoeidheid tot chronische hoofdpijn gaan de alarmbellen rinkelen dat het lichaam waarschijnlijk een tekort heeft aan vitaminen en mineralen. Een behandeling om het tekort snel aan te vullen is de intraveneuze vitaminetherapie (IV).

Bij IV-behandelingen (infuus) wordt een mix van (de nodige) mineralen en vitaminen direct in de bloedbaan toegediend via een dunne infuusnaald. Die stoffen worden in hoge concentratie door het lichaam opgenomen, waardoor de maag en darmen worden overgeslagen. Aan de Reviv-kliniek in Suriname zal een arts zijn verbonden die eerst de intakegesprekken met de cliënt voert. In deze fase zal de kliniek zes IV-behandelingen hebben: de herstel- en boostende en vier wellnessbehandelingen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina