Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • NPS schenkt AZP sondevoeding

NPS schenkt AZP sondevoeding

24/07/2021 21:12 - Van onze redactie

NPS schenkt AZP sondevoeding

NPS heeft tachtig liter Jevity-sondevoeding geschonken aan het AZP. Foto: AZP  

PARAMARIBO - De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft tachtig liter sondevoeding van het farmaceutische bedrijf Abbott Nederland geschonken aan het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). "Waar nood heerst, proberen wij onze bijdrage te doen om de nood te helpen ledigen", zei NPS-voorzitter Gregory Rusland bij de overhandiging aan AZP-directeur Claudia Marica-Redan.

Rusland sprak zijn bewondering uit voor de diëtisten die door een tekort dagelijks zelf in de keuken staan om sondevoeding klaar te maken. Hij beseft dat de tachtig liter het tekort niet zal wegwerken, maar hoopt dat die wel enige verlichting brengt. Volgens Marica-Redan voorziet de geste sowieso in een behoefte. De directeur kijkt dan ook uit naar meerdere van zulke zendingen om de druk te helpen verlichten voor de zorg.

De donatie van de NPS is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Nederland- en Suriname-afdelingen van stichting Frambo. Bij de overhandiging waren aanwezig Tiffany Soepar van de afdeling Diëtiek van het AZP, Kathleen Paal en Virginia Asin-Oostburg.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen