Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 151 overtreders lockdown aangehouden

151 overtreders lockdown aangehouden

24/07/2021 17:13 - Van onze redactie

Lockdownovertreders in het André Kamperveen Stadion.

Lockdownovertreders in het André Kamperveen Stadion. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Twee van de 151 lockdownovertreders die vanaf het vorig weekend zijn aangehouden zijn in verzekering gesteld. De 25-jarige Dwayne V., een bekende van de politie, werd al geruime tijd werd opgespoord. Hij werd opgesloten vanwege diefstal middels braak. Ook de 35-jarige Nengre S. verdween achter slot en grendel. Hij had 76 wikkels cocaïne met een gewicht van elf gram en SRD 1.902 bij zich. Een huiszoeking leverde nog een wikkel marihuana op.

Dwayne V., Nengre S. en de 42-jarige Guno K. werden in de nacht van 17 op 18 juli aan de Latourweg aangehouden door een gemengd team van het Korps Politie Suriname, het Nationaal Leger en de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname. Het drietal werd in eerste instantie overgebracht naar het André Kamperveen Stadion, waarna werd besloten Dwayne V. en Nengre S. in verzekering te stellen. Guno K. werd een bestuurlijke boete opgelegd, waarna hij de volgende dag werd heengezonden.

Tijdens surveillance in de omgeving van het stadion werd Giovanni W. (39) aangehouden met ongeveer 68 gram marihuana in zijn bezit. Hij verklaarde drugsgebruiker te zijn en de marihuana te hebben gekocht om mee te nemen naar zijn werk in het binnenland.

In totaal werden vorig weekend en op 20 juli op verschillende locaties 147 mensen overgebracht naar het stadion, omdat ze de lockdown hadden overtreden. Daartoe behoorden elf vrouwen. De koppige burgers kregen elk een bestuurlijke boete. Van één van hen werd het voertuig weggesleept, omdat hij geen geldig rijbewijs kon overleggen. Bij de verschillende bruggen zijn er 430 voertuigen gecontroleerd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina