Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dipotaroeno stopt bij Onderwijs

Dipotaroeno stopt bij Onderwijs

23/07/2021 16:22 - Van onze redactie

Yuro Dipotaroeno stopt op 1 augustus als waarnemend directeur Algemeen Vormend Onderwijs.

Yuro Dipotaroeno stopt op 1 augustus als waarnemend directeur Algemeen Vormend Onderwijs. Foto: CDS  

PARAMARIBO - Yuro Dipotaroeno doet een stap terug als waarnemend directeur Algemeen Vormend Onderwijs. Om strikt persoonlijke en confidentiële redenen stopt hij op 1 augustus op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. Hij werd op 11 januari in die functie aangesteld.

Binnen het departement zijn er op het personele vlak meerdere wijzigingen. Op de afdelingen Financieel Beheer en Personele Aangelegenheden zijn Orpheu Marengo en Rayen Vyent aangesteld als nieuwe onderdirecteuren. Zij vervangen respectievelijk Raynel Oord en Natascha Blankendal. Net als dat tweetal is ook het hoofd Personeelszaken, Letitia Meilise-Simons, ontheven. Het personeel is donderdag middels een circulaire ingelicht over de nieuwe onderdirecteuren.

Met de nieuwe onderdirecteuren hoopt de minister de service naar haar 17.500 medewerkers in stad, district en binnenland te verbeteren en de transparantie en verantwoording op een veel hoger peil te brengen. "De medewerkers, de samenleving en DNA vragen hierom. De druk is enorm hoog", aldus een persbericht van het ministerie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina