Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Farisha Tjin-Asjoe naar Miss Supranational

Farisha Tjin-Asjoe naar Miss Supranational

15/07/2021 10:03 - Sharon Singh

Farisha Tjin Asjoe (m) vertegenwoordigt Suriname tijdens Miss Supranational.

Farisha Tjin Asjoe (m) vertegenwoordigt Suriname tijdens Miss Supranational.  

PARAMARIBO - "Ik bereid me zowel fysiek als mentaal voor. Het belangrijkste is dat ik met een sterke mindset naar Polen ga." Miss Tropical Beauties Farisha Tjin Asjoe vertegenwoordigt Suriname volgende maand in de Miss Supranational 2021-contest in het Poolse Malopolska.

Ze heeft foto- en videoshoots, werkt aan haar nationaal kostuum, ondergaat catwalktrainingen en scherpt haar 'public speaking'-vaardigheden aan. "Ik voed mezelf mentaal door te mediteren, door uit mijn comfortzone te gaan en mezelf uit te dagen", vertelt ze aan de Ware Tijd. "Ik hoop indruk te maken met mijn voordrachten. We hebben eens de topdrie gehaald (Jaleesa Pigot in 2016) en streven naar een betere plek."

Voor de cultuurronde, die meeteelt bij de verkiezingen, moeten de deelnemers een introductievideo maken over hun land. In deze video wordt de miss voorgesteld aan het publiek. Tjin-Asjoe koos voor de Cultuurtuinlaan en bracht figuranten bijelkaar om de zes hoofd culturele groepen die Suriname rijk is uit te beelden middels hun culturele klederdracht.

Nu de Covid-19-pandemie in sommige landen beheersbaar is geworden, worden verschillende evenementen langzaamaan hervat. Eén daarvan is de Miss Supranational-verkiezing, die vorig jaar vanwege de uitbraak van het coronavirus geen voortgang vond. Anntonia Porsild uit Thailand werd in 2019 gekroond tot winnaar van de elfde editie. Ze draagt op 21 augustus in Strzelecki Park Amphitheater de kroon over aan haar opvolger.

Stichting Beauties of Suriname Pageant doet al sinds 2012 mee aan de missverkiezing. De hoogste notering was in 2016 toen Jaleesa Pigot in de Mosir Arena in Krynica-Zdrój, Polen de derde plaats wist te veroveren. In 2018 werd Shimara Jap uitgeroepen tot Miss Supranational Caribbean.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen