Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Echtgenoot kapt minnaar vrouw

Echtgenoot kapt minnaar vrouw

15/07/2021 16:53 - Van onze redactie

Echtgenoot kapt minnaar vrouw

 

PARAMARIBO - Vikash C., 34 jaar, heeft de 32-jarige Koemar D. kapverwondingen aan beide benen toegebracht, omdat die met zijn echtgenote heeft geslapen. Het slachtoffer, een goede vriend van de verdachte, is intussen ontslagen uit het ziekenhuis, maar moet voor verdere behandeling naar de chirurg. Vikash C. is door de politie van Nieuwe Grond ingesloten.

Bij de man sloegen dinsdag de stoppen door toen hij zijn vrouw naakt in een slaapkamer aantrof. Koemar D., gekleed in slechts een boxershort, zag hij nog het raam uitspringen.

Toen Vikash C. thuiskwam, waren zijn vier minderjarige dochters alleen in de woonkamer. Zijn 31-jarige vrouw Gaytrie J., met wie hij ongeveer dertien jaar is getrouwd, zag hij niet in hun slaapkamer. Ze bleek in een andere kamer, waarvan de deur op slot was.

Omdat de vrouw weigerde de deur te openen, trapte Vikash C. die in. Hij zag zijn vriend het raam uitspringen. Zijn naakte vrouw probeerde hem nog tegen te houden om Koemar D. achterna te gaan, maar had geen succes. De echtgenoot pakte een scherp voorwerp in de keuken en ging op zoek naar de minnaar.

Die trof hij op het leegstaande perceel naast zijn woning liggend op zijn buik aan. Vikash C. verwondde de man aan beide benen. Het slachtoffer kleedde zich aan - Gaytrie J. had zijn kleren intussen voor hem gegooid - en zocht hulp bij de overburen. Omdat die dachten met een dief te maken te hebben, schakelden ze de politie in.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina