Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volleybal: Eersteklassers Avanti nog perfect

Volleybal: Eersteklassers Avanti nog perfect

07/04/2021 22:32 - John Zaalman

Volleybal: Eersteklassers Avanti nog perfect

 

PARAMARIBO - Avanti is in de manneneersteklassecompetitie van de Surinaamse Volleybalbond nog steeds ongeslagen. Bazooka (25-17, 25-10) is woensdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal het jongste slachtoffer geweest van de geldingsdrang.

De verliezer nam nog een 3-0 voorsprong, voordat onder anderen Jean-Luc Dubois het tij hielp keren en Avanti vanaf 6-6 niet meer achterom keek. "Onze slechte start kwam doordat we niet echt goed opgewarmd waren", zei Avanti-captain Roshan Dubois tegen de Ware Tijd. "We hebben zaken vooral in de tweede set goed opgepakt en lekker ontspannen uitgespeeld." In die set stond het 13-0 voordat Avanti-aanvaller Shivaid Augustin uit een servefout voor het eerste Bazooka-punt aantekende. Hij maakte de weinige supporters in de sporthal later wild enthousiast na een kanjer uit een staffel.

Aanvoerder Henk Moeljodirjo van Bazooka klonk teleursteld. "De pass kwam zo goed in het begin, maar viel later weg. Ik had het niet verwacht, omdat we vandaag juist betere passers hadden." Het verlies was het derde op rij voor Bazooka, terwijl Avanti zijn vierde zege uit evenveel duels behaalde.

Beide captains lieten zich desgevraagd uit over de nieuwe Covid-19-maatregelen. Dubois: "Het is sowieso lastig, omdat we willen spelen. We moeten kijken wat de bond gaat doen met de tijden. We willen inleveren, alleen moeten de tijden wel flexibel zijn." Moeljodirjo: "De maatregelen moeten wel. We willen geen stijging meer krijgen."

Andere scores: Yelyco - Condor 2-1 (22-25, 25-20, 15-8); mannenhoofdklasse: Livo - Bazooka 3-0 (25-14, 25-20, 25-21).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina