Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bestuurder dodelijke aanrijding meldt zich bij politie

Bestuurder dodelijke aanrijding meldt zich bij politie

15/03/2021 01:28 - Van onze redactie

Leden van de Forensische Opsporing leggen beelden vast op de plaats delict aan de Sir Winston Churchillweg.

Leden van de Forensische Opsporing leggen beelden vast op de plaats delict aan de Sir Winston Churchillweg. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Bjorn V.D. (43) heeft zich zaterdagmiddag bij de politie van Livorno gemeld in verband met een fataal verkeersongeluk. Hij had vrijdagavond een man aangereden aan de Sir Winston Churchillweg en hem in hulpeloze toestand achtergelaten. Het ongeval is op camerabeelden vastgelegd. Een buurtbewoner zegt zaterdagavond een harde klap te hebben gehoord.

Naar verluidt zou Bjorn V.D. dichtbij elf uur 's avonds tijdens regenweer het slachtoffer van achteren hebben aangereden. Hij zou daarna 'plotseling' een barst op zijn voorruit hebben waargenomen maar heeft niet doorgehad dat hij een voetganger had aangereden. Echter, nadat hij zaterdagochtend vernam dat er een lijk van een man was aangetroffen langs de weg en dat er ook sporen van een voertuig waren, besloot hij zich bij de politie te melden.

Het rijtoestemmingsbewijs van de Nederlander is voorlopig ingevorderd en het voertuig voor herkeuring in beslag genomen. Bjorn V.D. is na te zijn voorgeleid bij een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld. Het onderzoek is aan de Verkeersunit van regio Midden overgedragen. De identiteit van de voetganger is nog niet bekend. Het slachtoffer had slechts een korte broek aan. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina