Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Fietser achttiende verkeersdode

Fietser achttiende verkeersdode

12/03/2021 19:13 - Van onze redactie

Fietser achttiende verkeersdode

 

PARAMARIBO - Na eerst te zijn geraakt door de oplegger van een vrachtwagen, waardoor hij van zijn fiets viel, werd Totaram Manhangoo ook nog overreden. De 69-jarige man overleefde de aanrijding vrijdag op de kruising van de Henry Fernandes- en Kwattaweg niet. Hij is de achttiende verkeersdode van dit jaar.

Zowel de fietser als vrachtwagenchauffeur reed in de richting van de Derde Rijweg en zouden beide afslaan in de Henry Fernandesweg. Bij het beschrijven van de rechtse bocht werd Manhangoo, die langs de weg stond gesorteerd, geraakt door de oplegger en vervolgens overreden.

Toen de politie van Kwatta arriveerde, was de man al overleden, Zijn lijk is voor obductie in beslaggenomen. Het rijbewijs van de vrachtwagenbestuurder is in beslag genomen en de man, die niet onder invloed was, werd voorgeleid bij een hulpofficier van justitie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina