Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Vijf besmettingen in Paramaribo

Covid-19: Vijf besmettingen in Paramaribo

06/03/2021 21:40 - Van onze redactie

Covid-19: Vijf besmettingen in Paramaribo

Foto: wbay.com  

PARAMARIBO - Alle vijf personen die in de afgelopen 24 uur positief testten op Covid-19 komen uit hoofdstad Paramaribo. De overige 112 burgers, van wie een swab werd afgenomen, bleken niet te zijn besmet. Suriname telt nu 8.971 personen die positief zijn getest.

Momenteel zijn er zeven mensen met Covid-19 in ziekenhuizen. Daarnaast worden drie verpleegd op de intensivecareafdelingen. In de afgelopen 24 uur zijn acht burgers genezen, wat dat totaal bracht op 8.464. Er bevinden zich nog 31 positieven in isolatie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina