Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Frankrijk schenkt Suriname beschermingsmiddelen

Frankrijk schenkt Suriname beschermingsmiddelen

04/03/2021 19:44 - Van onze redactie

Bibis-minister Albert Ramdin neemt de symbolische schenking in ontvangst van de Franse ambassadeur Antoine Joly.

Bibis-minister Albert Ramdin neemt de symbolische schenking in ontvangst van de Franse ambassadeur Antoine Joly. Foto: CDS  

PARAMARIBO - Frankrijk heeft Suriname medische spullen, de zogenoemde Personal Protective Equipment (PPE), overhandigd in de strijd tegen Covid-19. Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking zei bij het in ontvangst nemen van de geste dat die in het kader moet worden geplaatst van het verder verstevigen van de samenwerking tussen de twee landen.

Collega Amar Ramadhin van Volksgezondheid toonde zich ook ingenomen met de schenking van de Fransen. Zodra de totale voorraad is gearriveerd, zal die worden verstrekt aan de ziekeninstellingen die een belangrijke rol vervullen in de strijd tegen het coronavirus. Ofschoon er minder besmettingsgevallen zijn in het land, is het volgens de bewindsman toch noodzakelijk om de maatregelen in acht te blijven nemen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina