Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: 2 doden, 6 besmettingen

Covid-19: 2 doden, 6 besmettingen

04/03/2021 20:34 - Terence Oosterwolde

Covid-19: 2 doden, 6 besmettingen

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - In Suriname zijn nog eens twee personen overleden aan het coronavirus in de afgelopen 24 uur. Het dodental werd donderdagavond bijgesteld naar 175, inclusief drie deze maand.

Van de 133 burgers, van wie een swab werd afgenomen, bleken zes te zijn besmet met Covid-19. De overige 127 testten negatief. Suriname staat op een totaal van 8.959 positief getesten. In het voorbije etmaal werden elf personen genezen verklaard, waardoor dat totaal steeg naar 8.450. Op de intensivecareafdelingen en in ziekenhuizen liggen nog drie om zeven patiënten. Verder zijn er 33 positief geteste burgers in isolatie.

Bij het in ontvangst nemen van beschermingsmiddelen zei minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid dat - ondanks dat er minder besmettingsgevallen zijn - het noodzakelijk blijft om de maatregelen in acht te nemen. Bij die gelegenheid maakte de bewindsman bekend dat maandag de Covid-19-voorlichtingscampagne wordt gelanceerd met het doel de bezorgdheid onder delen van de samenleving over het vaccineren tegen het coronavirus weg te nemen. Intussen zijn frontliniemedewerkers en regeringslieden ingeënt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina