Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Damaru behaalt één miljoen views met The Love Messengers

Damaru behaalt één miljoen views met The Love Messengers

28/02/2021 07:07 - Shanavon Arsomedjo

Damaru (hurkend rechts) met de leden van The Love Messengers.

Damaru (hurkend rechts) met de leden van The Love Messengers. Foto: FB Damaru Canterburg  

PARAMARIBO - Damaru is superblij, omdat hij voor het eerst één miljoen views heeft behaald op YouTube met zijn band The Love Messengers. Hij kwam er vorige week achter dat hij met het nummer 'Rolle bolle', dat in augustus 2020 uitkwam, de mijlpaal heeft bereikt.

"Ik ben heel trots op mijn band. We hebben er samen aan gewerkt en het lied is een succes geworden", zegt Damaru tegen de Ware Tijd. De artiest heeft al eerder één miljoen views behaald met zijn commerciële tracks. Zijn hit 'Mi rowsu', één van de vijf nummers met meer dan één miljoen views, heeft intussen 2,3 miljoen views op YouTube.

'Rolle bolle' is een combinatie van luister- en dansmuziek. In het nummer bezingt Damaru dat tegenslagen en geruchten mensen niet mogen demotiveren. 'Rolle bolle' werd vorig jaar een taki met een negatief tintje. Damaru heeft besloten om deze te gebruiken in een lied en om te zetten in positiviteit. Damaru's doel is om 'Rolle bolle' te maken tot een "lifetime Sranan poku".

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina