Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Twaalf nieuwe besmettingen

Covid-19: Twaalf nieuwe besmettingen

26/02/2021 20:30 - Van onze redactie

Covid-19: Twaalf nieuwe besmettingen

 

PARAMARIBO - In de afgelopen 24 uur is er van 152 burgers een swab afgenomen: 140 waren negatief, twaalf testten positief op Covid-19. De besmettingen zijn geregistreerd in district Wanica (5), hoofdstad Paramaribo (2) en district Nickerie (1). Vanwege ontbrekende gegevens werden de andere vier cases opgebracht bij 'overige'.

Suriname staat per vrijdagavond op 8.913 positieve gevallen. Na zes genezen personen in het voorbije etmaal steeg dat totaal naar 8.391. In de ziekenhuizen en op de intensivecareafdelingen liggen respectievelijk 21 om zeven personen met het coronavirus. Er zijn 35 burgers in isolatie, nadat ze positief bleken te zijn.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina