Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Na kori den kori mi'

'Na kori den kori mi'

23/02/2021 04:55 - Van onze redactie

'Na kori den kori mi'

 

PARAMARIBO - Moreno R. heeft maandag tegenover rechter Cynthia Valstein-Montnor toegegeven dat hij met twee andere verdachten bij twee winkels aan de Tweede Rijweg had willen inbreken. Hij werd door politieagenten herkend aan zijn tatoeages. Zijn vrienden zijn voortvluchtig.

In eerste instantie ontkende Moreno R., maar toen de camerabeelden vergroot werden vertoond en de tatoeages op zijn armen en rechterbeen duidelijker werden gaf hij toe. "Na kori den man kori mi", zei hij op bijna zielige toon. "Ik ken één van de jongens van de buurt maar ik weet niet wie die andere is."

Op de beelden is te zien dat de dieven een vast werkpatroon hadden. Met een straattegel hielden ze de roldeur van de winkels op een kier open. Op die manier wilden ze de winkels binnendringen, maar in geen van de twee gevallen is hun poging geslaagd.

Een politieagent die maandag werd gehoord, verklaarde dat de verdachten niet onbekend zijn in de omgeving van Kasabaholo. "Ze maakten de buurt onveilig. Vanaf het moment dat Moreno R. is aangehouden hebben we geen klachten meer."

Omdat advocaat Jennifer Pinas het strafdossier van haar cliënt pas maandag kreeg is de zaak uitgesteld naar 12 april. Op die dag wordt hij verder gehoord.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina