Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Pinas Emanuel opent 2021 met liefdesnummer

Pinas Emanuel opent 2021 met liefdesnummer

21/02/2021 16:08 - Shanavon Arsomedjo

Pinas Emanuel werd voor zijn nieuwe song 'Mi Angai' geïnspireerd door een verliefd koppel.

Pinas Emanuel werd voor zijn nieuwe song 'Mi Angai' geïnspireerd door een verliefd koppel. Foto: Bimboe Media & More  

PARAMARIBO - 2020 was het slechtste muzikale jaar voor Pinas Emanuel. Dit zegt hij in gesprek met de Ware Tijd. “Ik zag gewoon hoe ons normale leven binnen twaalf maanden op zijn kop werd gezet. Mijn geplande concerten en tours in het buitenland werden afgeblazen vanwege de coronapandemie. Ik heb daardoor niet veel kunnen doen qua muziek in het afgelopen jaar. Af en toe heb ik mensen kunnen verrassen met één van mijn nummers”, laat hij weten. “Gezien de Covid-19-situatie kan ik mijn fans niets anders beloven dan muziek voor ze te blijven maken.”

Vorige week bracht hij het nummer 'Mi Angai' uit, dat 'Jij en ik' betekent. Het gaat over de liefde tussen twee personen. In dit nummer overtuigt de man zijn vrouw ervan dat hij de relatie wil behouden en dat niemand haar plaats kan innemen. "De boodschap die ik wil meegeven met dit lied is dat wij onze relaties moeten koesteren en niet naar het verleden moeten kijken. Laten we ons richten op de toekomst en positieve dingen voor elkaar wensen", zegt Pinas.

De inspiratie voor 'Mi Angai' kwam van een man die bekend staat als 'Black Boy'. Hij benaderde Fabian Sijmor van Promarman.com en vroeg hem of Emanuel een lied kon schrijven voor zijn vrouw. De artiest hoefde er niet twee keer over na te denken. Hij pakte zijn pen en liet zijn gevoelens de vrije loop. Dit resulteerde in een liefdesverhaal, dat in het Aucaans en Frans wordt verteld. Zoals bij haast elk nummer heeft Emanuel een akoestische stijl gebruikt met country invloeden. Hij heeft samen met Asko Productions de laatste hand gelegd aan deze productie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina