Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Twaalf besmettingen

Covid-19: Twaalf besmettingen

21/02/2021 20:31 - Van onze redactie

Covid-19: Twaalf besmettingen

 

PARAMARIBO - Negen van de twaalf personen die in de afgelopen 24 uur in Suriname positief zijn getest op het coronavirus komen uit hoofdstad Paramaribo. Twee mensen zijn van district Wanica en het laatste geval is als overige ondergebracht vanwege ontbrekende info. Bij de swabunits werden 119 personen getest, van wie 107 negatief waren.

Suriname staat op 8.868 besmettingen totaal en 8.338 genezen verklaarde personen, inclusief zeven in de afgelopen 24 uur. In de ziekenhuizen en op de intensivecareafdelingen liggen nog respectievelijk zestien om zes patiënten met Covid-19. Het aantal positief geteste burgers in isolatie bedraagt 48.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina