Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nieuw nummer Cyriel and the More Love Band

Cyriel and the More Love Band delen ervaringen en inspiraties

14/02/2021 17:17 - Latoya Boëtius

Cyriel Lamesie, voorzanger en leider van The More Love Band.

Cyriel Lamesie, voorzanger en leider van The More Love Band. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Vier maanden na de laatste lancering van Cyriel and the More Love Band brengt de formatie ‘Succes in mijn leven’ uit. Dit nummer is ruim twee jaar geleden geschreven toen de band op tour was in Europa.

Aan de 23.000 views binnen drie dagen is te merken dat de fans zaten te wachten op dit kaskawinummer. De eerste release van 2021 kennen veel diehardfans, omdat Cyriel delen ervan tijdens zingende boodschappen of live optredens liet horen. "Je kan als artiest, als mens, op verschillende manieren reageren wanneer er tegenslagen komen, vooral wanneer jij het niet verwacht. Wij hebben ervoor gekozen om te leren uit de ervaringen, om te groeien en ons te laten inspireren. Dat gevoel geven wij met dit nummer terug", zegt Cyriel Lamesie, leider van de band.

Vanwege Covid-19 zijn veel plannen verschoven, maar de band heeft ervoor gekozen om in deze periode te werken aan het muzikale. Op persoonlijk vlak heeft het coronavirus voor elk individu een andere betekenis. Voor Cyriel heeft deze periode een verplichte hoognodige rust gebracht. "Vanaf ik volwassen ben, slaap ik nu pas weer acht tot negen uurtjes per nacht", zegt Lamesie. "Mijn focus ligt op mensen die mij inspireren, positief beïnvloeden en ik schrijf veel poku."

Voor de band is er nu ook veel meer tijd om creatieve producties te maken. De fans kunnen zij vanwege de Covid-19-maatregelen niet persoonlijk ontmoeten, dus moet dat nu nog meer via muziek en de video's die erbij worden uitgebracht. De creatieve opbouw van de video waar hij samen aan heeft gewerkt met Young Mike Productions, zal hij binnenkort uitgebreid uitleggen op zijn socialemediapagina. "Er volgen nog meer mooie producties voor onze fans. Eenieder krijgt wat, mijn diehardfans missen mij, ik weet het, maar no span! Ik ga niet te veel zeggen, want a poku taki k'ba Silence", sluit Lamesie af.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina